HISTORIE

MOKAÏ er indbegrebet af smil, dans, musik, hygge, minder og uendeligt meget mere. MOKAÏ er som din bedste veninde; er der altid, matcher dit liv, din skønhed og din lykke. Sammen er I ustoppelige og intet kan forhindre jer i at opleve alle de gode øjeblikke, som venter derude.

MOKAÏ startede i 2009, og siden er venskabet med den søde og smagfulde cider bare blevet endnu stærkere. Meget er sket siden den allerførste MOKAÏ blev drukket, og lige her kan du være med til at se tilbage på de utal af minder og uforglemmelige øjeblikke, som i tidens løb er kommet til. Det er det, vi kalder #mokaïfeeling.

 

 

2009 

MOKAÏ Hyldeblomst kom på markedet og var den første cider i Danmark med smag af hyldeblomst.

2009 

MOKAÏ Hyldeblomst blev lanceret i en 750 ml flaske til deling ved festlige lejligheder.

2012

Lancering af hele 4 nye MOKAÏ smagsvarianter; Æble, Skovbær, Kaktus/Lime og Blåbær.

2013

MOKAÏ dannede rammen om hele Danmarks ’Vild med Dans’ som hovedsponsor.

2014

Endnu en line extension kom på markedet med et brag af en ’Pink Apple Kampagne’.

2015

Aalborg Karneval og MOKAÏ indgik samarbejde om en special designet MOKAÏ Hyldeblomst dåse eksklusivt til Aalborg Karneval.

2017

I 2017 startede en stor kampagne, hvor man ved brug af Snapchat og en kode i kapslen kunne vinde diamanter med MOKAÏ. Kampagnen fortsatte indtil slutningen af 2018.

2017

I 2017 lancerede MOKAÏ en økologisk cider, MOKAÏ Øko, og den havde smag af æble.

2017 

MOKAÏ fik et designmæssigt løft, hvor genkendeligheden i mønsteret blev bibeholdt, men i et lækrere, stærkere og mere stringent design.

2018 

Endnu en smagsvariant så dagens lys, da MOKAÏ Jordbær & Lime blev lanceret. 

2018 

MOKAÏ Premium kom på markedet i hele 2 varianter, MOKAÏ Premium Hyldeblomst og MOKAÏ Premium Spritzer. Begge varianter er i 750 ml flasker og har en alkoholprocent på 6,0 %.

2018 

MOKAÏ brandet arbejder hele tiden med limited editions og i 2018 kom MOKAÏ Limited Pride Edition på markedet under Copenhagen Pride. Flaskens design matcher regnbueflaget, som er et symbol for mangfoldigheden.

2018 

I samarbejde med Liv Martine, vinder af Den store bagedyst 2015, laves de lækreste MOKAÏ kager med de forskellige smagsvarianter.